Skip links

Szolgáltatások

Bérbeadás

Azonnal bérbe vehető gépeinkről készült ajánlati listánk a következő:

TípusÁr
Bramidan B329.800 Ft + áfa / hó
Bramidan B5 W49.800 Ft + áfa / hó
Bramidan X30 LP99.800 Ft + áfa / hó
HSM V-Press 860 plus 109.800 Ft + áfa / hó
HSM V-Press 1160 plus  119.800 Ft + áfa / hó

Értékesítés

Partnereink számára, az általunk forgalmazott kizárólagos márkák esetében, garantáljuk a legkedvezőbb árakat. A berendezéseket teljeskörű ügyintézéssel, mely magába foglalja a helyszíni felmérést, ajánlat készítést, megrendelés visszaigazolást, szállítást, beüzemelést és garanciális javításokat, adjuk át. Kínálatunkban minden anyagfajta kezelésére alkalmas berendezés megtalálható.

Felújítás

A felvásárolt berendezéseket, gyártói technológia alapján, képzett szakembereink vizsgálják és újítják fel. Jól felszerelt műhellyel és raktárral rendelkezünk.

Felvásárlás

Azoknak a partnereinknek, akik nálunk vásárolnak új berendezést, a régi készüléket beszámítjuk az új árába. Ezeket a gépeket, átvizsgálás, felújítás után, garanciával újra értékesítjük.

Project menedzsment

Vállaljuk komplett hulladékkezelői projektek megvalósítását is a tervezéstől, a gyártáson és telepítésen át a megvalósításig. Ilyen munkáink voltak a veszprémi, ajkai, tapolcai és pápai válogató művek megépítése is. Napjainkban a optikai válogatáson és a mechanikai-biologiai kezelésen alapuló rendszereket fejlesztjük, ajánljuk.

Szállítás

Sok esetben a túl méretes berendezések, speciális szállítási feladatot jelentenek. Ezeket az igényeket,
nemzetközi viszonylatban szállító partnereink teherautóival, illetve mélybölcsös vontatóival, hazai környezetben pedig a KCR-es teherautóival oldjuk meg.

A hosszútávú együttműködés során elért kedvező kondíciókat a partnereink/vásárlóink is élvezhetik.

Tanácsadás

Kérésre mérnökeink a helyszínen mérik fel a hulladékkezelési lehetőségeket majd ajánlatot tesznek azok optimalizálására. Vásárlás esetén a tanácsadás díjmentes. 

Telepítés, beüzemelés, oktatás és szerviz

Telepítést, beüzemelést, oktatást és szervizt jól felkészített szakember gárdánk végzi.
Szerviz csapatunk 9 szerelője jól felszerelt szervizautóval, 48 órán belüli reakció idővel és „szerviz hotline” szolgáltatással áll az ügyfeleink rendelkezésre.

Segíthetünk?

+36 30 309 3745

Írjon nekünk!