Skip links

BLATTWERK Pure vegán műtrágya koncentrátum

BLATTWERK Pure vegán műtrágya koncentrátum már Magyarországon is elérhető

A növények által megspórolt energiát a növény felhasználja a növekedéshez és a gyökérzet, a levélzet növeléséhez. Így a BLATTWERK Pure védi a növényeket és javítja a fotoszintézist. A szabadon elérhető aminosavak segítik a jobb növekedést, a fontos nyomelemek pedig megvédik a növényt a hiánybetegségektől. A tejsav és a cukor összetevők növelik a baktériumok számát a talajban, aminek köszönhetően több oxigén jut a talajba és ez segíti az erősebb gyökérzet kialakulását. Az erős, szerteágazó gyökerek biztosítják a növény stabilitását és javítják a tápanyagfelvételt.

Egy palack koncentrátumból 200 liter oldat nyerhető. Öntözze hetente növényeit a BLATTWERK vegán műtrágyával és élvezze az extra gyors növekedést és terményhozamokat!

Egy fenntartható műtrágya a zöld jövőért

A BLATTWERK Pure egy tiszta biológiai folyékony műtrágya, amit legelőről és rétről begyűjtött fűből finomítunk biofinomítónkban. Ellentétben a szintetikus műtrágyákkal, amit foszilis energiából nyernek nagy erőfeszítéssel, mint amilyen a kőolaj, foszfor és kálium, a BLATTWERK Pure megújítható nyersanyagból van. Az EU-ban gyártják, GMO, vegyszer és adalékanyag mentes.

Tápanyag összetétel

Teljes nitrogén (N): 1.33%,
Teljes foszfor (P2O5): 0.69%,
Teljes kálium (K2O): 5.30%

GOODS DECLARATION GERMANY

Organic NPK fertilizer liquid 1.3 + 0.7 + 5.3 with magnesium (MgO) and iron (Fe) using vegetable substances

Egyéb összetevők

vas (Fe):0,04%, szulfát (S):0,2%, organikus anyagok:19,33%

Nettó tömeg
1083 mg/liter
Alapanyagok

100% zöldtartalom a mezőgazdaságból

Tárolási javaslat
5-20°C között, napfénytől védett helyen, ne lélegezd be az oldatot, gyerekektől és kisállatoktól távol tartandó, ne hagyd, hogy belemenjen szabad vizekbe. Tárolás és használat kontroll alatt. A gyártó csak kiszállításig vállal teljes felelősséget a termék tökéletes minőségéért.

Hogy kell készíteni 0,5%-os oldatot:

1 l víz                      5 ml BLATTWERK Pure

5 l víz                    25 ml BLATTWERK Pure

10 l víz                  50 ml BLATTWERK Pure

Felhasználás öntözés során:

Add rendszeresen a BLATTWERK Pure műtrágyát a vízhez 0,5%-os koncentrátumban amikor öntözöd a növényeket, de ne többször, mint egyszer egy héten. A pontos adagolási útmutató a címkén található. A műtrágyát mindig ebben a koncentrátumban kell a vízhez adni, attól függetlenül, hogy milyen növekedési fázisban van a növény. Légy szíves használd a kupakot biztonságos és problémamentes adagolásért.

Használata levélen keresztüli tápanyagutánpótláshoz

A műtrágyázási teljesítmény növeléséhez negyedévente meg kell locsolni a levelet is hígított változatban. A száraz növényt, a kezelés előtt meg kell öntözni és utána kell levélen keresztül műtrágyázni, mert a száraz növény nem tudja hasznosítani a műtrágyát. Először töröld meg a leveleket egy nedves ruhával, ugyanazt a koncentrációt használd, amit az öntözésnél és egyenletesen vidd fel az oldatot.

Ne műtrágyázd gyakran mert ez nagyon erős koncentrátum!