Skip links

Fáradtolaj-kezelők

A legfrissebb innovációnk a fáradtolaj hulladékok pirolízis alapú kezelése, kompakt, bárhol üzembehelyezhető, technológiával párosítva.

A víz az élet, felelősek vagyunk érte. Egy csepp olaj egy millió liter vizet szennyezhet be, tehet tönkre. Évente 25 millió tonna fáradt olaj keletkezik, ami 25 trillió liter vizet veszélyeztet.

A jövő a termolízis technológiában rejlik. Első termolízis rendszerünk Németországban 2020 őszén kezdte meg a termelését. A különböző szennyezett olajfajtákból, zárt rendszerben,
kiváló minőségű bázisolaj válik.  A fáradtolaj hulladék körforgásos gazdasága így valósággá vált.

Ez azt jelenti, hogy a fáradtolaj hulladékot olyan nyersanyaggá alakítjuk, amelyet újra felhasználhatunk az olaj termékek gyártásához.

Innovatív technológia

A termolízis folyamatokat az emberek már a mezolitikumban alkalmazták, amikor kátrányt termeltek. Manapság a termolízis rendszereket ipari méretekben használják, különösen
az autógumik újrahasznosításánál. Az újonnan kifejlesztett termolízis eljárással lehetővé vált a különböző fáradtolaj hulladékok kezelése, CO2-semleges újrafeldolgozása
kiváló minőségű bázisolajjá vagy egyéb olajtermékké.

Az eredmény kiváló minőségű alapanyag

A termolízis folyamatunkban, az olaj hulladékok kémiai energiájának 90% -a megmarad, mert az eredmény jó minőségű bázisolaj.
A kiváló minőségű bázisolaj könnyen felhasználható az iparban és a kereskedelemben az energiatermelés hagyományos nyersolajának helyettesítésére.

Fektessen be a fáradtolaj hulladékok újrahasznosításába!

Ezzel a termolízis eljárással olyan technológiát hoztunk létre, amely fenntartható és elegáns módon megoldja a fáradtolaj hulladékok újrahasznosításának problémáját.
A nyersanyag (fáradtolaj hulladék) hatalmas mennyiségben áll rendelkezésre, és biztosított a bázisolaj értékesítése is a finomítóknak.

A napi 3.000 liter fáradtolajat feldolgozó rendszer könnyen bővíthető további négy modullal, mely így már napi 15.000 liter fáradtolaj hulladék kezelését teszi lehetővé.