Skip links

Partnereink

Bálázók és iratmegsemmisítők
 
A Hermann Schwelling Maschinenbau GmbH + Co. KG -t 1971-ben alapították, és több mint 40 év tapasztalattal a háta mögött gyárt olyan megoldásokat, melyeket a mindennapi irodai munkában keletkező hulladék optimális újrafelhasználást segítik

Hulladékkezelési megoldások, bálázók

Az 1975-ben alapított családi vállalkozás 1981 óta foglalkozik hulladékkezelési megoldások gyártásával és forgalmazásával. Az európában vezető vállalkozás 3-szor is az év partnerének választotta a H-trió kft-t.

Futószalagok

Tradicionális gyártói a szállítószalagoknak és a hozzá kapcsolódó technológiáknak. Termékei képesek a legkülönfélébb anyag fajták szállítására, kezdve a minimális mennyiségektől és méretektől, a tonnákban mérhető óránkénti kapacitásig. Az ügyfelek egyedi elvárásai alapján a legkisebb részletekig személyre szabva képesek kiszolgálni a megrendelő kéréseit.

Konténerek, csigás tömörítők, konténerprések

Körültekintő és felelősségteljes hulladékártalmatlanítási megoldások a költségtakarékossággal egy időben – ezek azok a kihívások melyet a cég céljául tűzött ki. Nemzetközi vállalatként, ügyfeleit több mint 50 éve szolgálja ki a környezetvédelmi technológiák területén. Széleskörű tapasztalatukkal és folyamatosan az új innovatív megoldások kidolgozására irányuló törekvésükkel garantálják, hogy minden Presto termék megfelel és teljesíti az ügyfelek által támasztott kihívásokat.

Fémhulladék feldolgozás

Jól ismert szereplő a globális hulladékgazdálkodási piacon. Kimagaslóan szerepel a megbízhatóság, minőség és az innováció területén. Olyan hulladék típusokra fejleszt, gyárt és értékesít berendezéseket, mint a fémek, autók, kábelek, drótok és a karton.

Aprítógépek és rosták

A céget Norbert és Tetyana Hammel közös együttműködéssel alapította 2007-ben, jelenlegi helyén Leimbachban (Thüringiában). Az újrahasznosítási berendezések piacán elsajátított 25 éves tapasztalatára támaszkodva az Arjes egyedülálló aprítási és rostálási megoldásokat fejlesztett a következő területeken: hulladékfa, zöldhulladék, biomassza, műanyagok, papír, háztartási- és ipari hulladékok, roncsfémek, használt autógumik és egyéb anyagok feldolgozása.

Konténerek, hulladékprések és átrakó állomások

A Werner & Weber több, mint 25 éve vesz részt innovatív hulladékgyűjtő termékek fejlesztésében, tervezésében, gyártásában és eladásában. Vállalják teljes hulladékátrakó állomások gépészetének kivitelezését is. A professzionális, automatizált robot festésnek köszönhetően rövidebb szállítási időt képesek vállalni. Több, mint 20 országra terjed ki ügyfélszolgálatuk. Rendelkezésükre áll minden termékfajta készleten.

Hulladéktömörítők

A cég 1991-ben alapult és alapvetően egyfajta hulladékkezelési eljárásra specializálódott, ami nem más mint a közvetlenül a 120-1600 literes tartályokban történő hulladéktömörítés.