Skip links

RIES hulladékprések azonnali megtakarítást jelentenek mindenkinek

A hulladékgazdálkodás költségeinek racionalizálása egyre fontosabb kérdés a gazdasági társaságok számára. az ezzel kapcsolatos lehetőségekről, Hóka Miklóssal, a H-tRIÓ Kft. ügyvezetőjével beszélgetünk.

Kérem, mutassa be a céget, mit kell tudnunk a H-TRIÓ Kft.-ről és hol tartanak ma?

Családi vállalkozásként indultunk 2000-ben. Az Európai Uniós csatlakozás előtt álló Magyarországon jó ötletnek gondoltuk hulladékgazdálkodási technológiák forgalmazásával foglalkozni. Az idő minket igazolt, mára a letisztult vállalati struktúra, nemcsak gépkereskedelemmel, karbantartással és kellékanyag kereskedelemmel foglalkozik, hanem teljes körű projekt menedzsmenttel is bővült. Jó példa erre az ajkai, pápai, tapolcai és veszprémi hul- ladékválogató művek, illetve alvállalko- zóként a somi optikai RDF üzemben műben való részvételünk.

Milyen termékeket, cégeket kép- viselnek a régióban?

Mindig kerestük az innovatív, piacvezető megoldásokat. Némelyikük fejlesztésében magunk is részt vettünk. Így szoros az együttműködésünk a HSM, Bramidan és Presto bálázó gép gyártókkal, a Bluetech válogató mű specialistával, a Werner & Weber konténer gyártóval, illetve a RIES konténertömörítőket is forgalmazzuk. A régió hét országában rendelkezünk képviselettel, illetve helyi kereskedővel. Összességében elmondható, hogy bármilyen hulladékkezelési problémára van megoldásunk.

Mi inspirálta Önöket a RIES konténertömörítők képviseletére?

Szerettünk volna egy olyan egyszerű, mindenki számára könnyen elérhető megoldással előrukkolni, ami azonnali eredményt, megtakarítást hoz. A RIES konténertömörítői pont ilyenek. Két berendezést forgalmazunk, a RIES CP240, illetve a RIES CP1100 típust. Ezek a gépek a 240 vagy 1100 literes kukáknál használhatóak. Segítségükkel, mivel a tömörítési arány 3:1 vagy jobb, a hulladéktároló edényzet számát vagy az ürítések gyakorítását lehet csökkenteni.

Hol éri meg használni a RIES be- rendezéseket?

Gyakorlatilag mindenhol indokolt lehet a használatuk ahol 240 vagy 1100 liter űrtartalmú edényzeten alapul a hulladékkezelés. A legjobb eredményt a nagy térfogatú, de könnyű fajsúlyú hulladékok kezelésénél lehet elérni. Ilyen nem csak a háztartási hulladék, de könnyűcsomagoló anyagokat, papírt, fóliát, PET palackot tartalmazó hulladék is lehet. Partnereink főleg hotelek, éttermek, társasházak, iskolák, gazda- sági társaságok közül kerülnek ki. De vásároltak már áruházláncok, illetve az energia szektor résztvevői is.

Milyen egyedi ajánlatokkal segítik az érdeklődőket?

A legjobb indok a RIES termékei mellett a kiváló ár/érték arány. A be- rendezéseink a konkurenciánál minimum 20%-kal kedvezőbb áron szerezhetőek be. A berendezésekre 12 hónap garanciát vállalunk, amit karbantartási szerződés megkötése esetén további 12 hónappal egészítünk ki. Van olyan be- rendezésünk, amely 11 éve hibátlanul üzemel. Fontos kiemelni azt is, hogy ingyenes próbára is szállítunk ki berendezéseket. Tapasztalataink szerint az a legjobb, hogy ha az ügyfél saját környezetében, saját anyagait kezelve szembe- sül a termék előnyeivel és minőségével.

Hol találkozhatnak Önökkel az érdeklődők?

Budapesti kereskedelmi irodánk- ban maguk a berendezések is meg- tekinthetők, illetve a www.h-trio.hu honlapunkon keresztül a szükséges in- formációk elérhetők.

Köszönöm a beszélgetést.